Selecteer een pagina

op locatie

Al het fijns op uw eigen locatie

Fijn op locatie

Fijn op locatie verzorgt de catering van uw (bedrijfs)feest tot in de puntjes voor u. Van babyborrel tot swingend evenement en van bedrijfsopening tot trouwfeest: Fijn op locatie regelt het van A tot Z, van aankleding tot zorgeloos genieten! Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een voorstel op maat of kom langs bij Eetcafé Fijn en proef alvast al ons fijns.

Smakelijk feesten

Fijn op locatie biedt dé oplossing voor iedereen die zijn feestje thuis of op een andere feestelijke locatie wil vieren – zonder alle poespas eromheen. Iedere tuin, vergaderruimte, woonkamer of bedrijfshal kunnen wij omtoveren tot een echte feestlocatie waarin sfeer, gezelligheid én fijne hapjes en drankjes de aandacht krijgen die ze verdienen. Liever een foodtruck dan een standaard bar of liever legertenten dan een gewone partytent: het kan wat ons betreft allemaal!

Alles geregeld

Heeft u geen tijd (of zin) om zelf alle inkopen te doen, alles voor te bereiden, klaar te maken én weer op te ruimen? Geen probleem, wij doen het graag en goed voor u! Of het nu om een barbecue voor 4 personen gaat of om een uitgebreid diner voor 500 personen: met Fijn op locatie wordt uw feest(je) gegarandeerd een succes, wat uw smaak of wens ook is! Van oudhollandse stamppotten tot tappas, van Amerikaanse barbecue tot 4-gangendiner en van gin & tonic avonden tot beschuit-met-muisjes middagen. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden – en die zijn wat ons betreft eindeloos!

We kunnen echt alles van begin tot eind voor u regelen, maar u kunt Fijn op locatie ook inhuren voor bijvoorbeeld alleen de bediening: onze gastheren en –vrouwen zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wilt u alleen onze bar, statafels, servies of glaswerk huren? Ook dat is mogelijk; wij maken graag een prijs op maat voor u.

meer dan 12 jaar ervaring

Eetcafé Fijn aan het Raadhuisplein in Apeldoorn staat aan de basis van Fijn op locatie. Dankzij onze ervaring weten wij heel goed hoe we alles tot in de puntjes (voor u) kunnen regelen. Of het nu om de lekkerste hapjes en drankjes gaat of om de aankleding van een themafeest en muziek: wij denken graag met u mee en maken er samen met u een fijn feest van!